Helpt u mee?

Waren u al voor
0

Vrienden

Als vriend van de Bovenkerk levert u een bijdrage aan de instandhouding van dit prachtige monument. Daarnaast zorgt u er als vriend voor dat de Bovenkerk toegankelijk is en blijft voor het grote publiek.

U kunt al vriend worden vanaf € 25,- per jaar. Maar uiteraard mag het bedrag ook hoger zijn. Samen met de Stichting Vrienden van de Bovenkerk bieden wij u dan niet alleen regelmatig een nieuwsbrief aan maar ook een jaarlijks vriendenconcert.

Bent u geïnteresseerd om vriend te worden vul dan het contactformulier zodat wij u kunnen benaderen.

Vrijwilligers

In de Bovenkerk vinden jaarlijks heel veel activiteiten plaats. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om concerten, rondleidingen, exposities, zakelijke bijeenkomsten en openstelling voor toeristen. Er zijn veel vrijwilligers nodig om al deze activiteiten mogelijk te maken.

Maar ook ter ondersteuning van de Stichting Bovenkerk Kampen zijn veel vrijwilligers nodig. Wil jij ook deel uitmaken van een gezellig team dat op professionele wijze zorgt voor een gastvrije Bovenkerk? Je kunt je aanmelden via het contactformulier. 

Bedrijven

Voor de zakelijke markt bieden wij specifiek de mogelijkheid toe te treden tot het Gilde van de Bovenkerk. Door lid te worden van dit Gilde draagt u bij uitstek aan de instandhouding van de Bovenkerk.

Uiteraard ontvangt u van ons allerlei privileges zoals gratis toegang tot concerten, (gratis) gebruik van de Bovenkerk, deelname aan het Gilde gala. Maar ook individueel maatwerk is hiervoor mogelijk.

Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om de mogelijkheden toe te lichten.  

Periodieke Gift

Wist u dat u met een zogenaamde Periodieke gift de Bovenkerk structureel kunt steunen, maar dat u deze gift ook op kunt voeren als aftrekpost bij de belasting? Daarmee ontvangt u als het ware een  deel van uw gift via deze belastingaftrek retour.

Er is sprake van een periodieke gift indien u deze schriftelijk vastlegt en gelijk houdt voor de periode van ten minste 5 jaar. De Stichting Vrienden van de Bovenkerk is een Anbi Stichting en voldoet daarmee aan de voorwaarden die de belastingdienst aan een periodieke gift stelt.

Meer informatie over een periodieke gift vindt u op:

Het formulier om uw gift vast te leggen vindt u  op :

Dit formulier kunt u vervolgens sturen naar info@stichtingbovenkerk.nl.  Ook voor eventuele vragen bij het invullen kunt u dit mailadres gebruiken. We helpen u graag op weg zodat de Bovenkerk ook voor lange tijd behouden kan worden.